За да стапите во контакт со приватната ординација ИНА пополнете ја контакт формата подолу со бараните информации и испратете.
Ќе одговриме на Вашето барање во најкус можен рок. Ви Благодариме.
 
 
Име и Презиме:
Адреса:
Телефонски Број: E-mail Адреса:
 *
Тема на пораката:
 *
Содржина на пораката:
 *
 
Полињата означени со * се задолжителни.
 
 • ИНА Скопје, Приватна здравствена установа-специјалистичка ординација гинекологија и акушерство
 • Работно време:
  Понеделник и Среда: од 12 до 20 часот
  Вторник, Четврток и Петок: од 7 до 15 часот
 • Адреса:
  ул. 8 Март бр. 18, стан 2, 1000 Скопје
 • Контакт телефон:
  02/3116-020
 • Мобилен телефон:
  070/227-887
 • Контакт е-маил:
  info@dr-ina.mk
 
 
 
Скрининг за гестациски дијабетес

Се одредува гликемија на пациентката, ако во два наврати вредноста е еднаква или поголема од 7.0 mmol/l, се ПОСТАВУВА ДИЈАГНОЗА НА ГЕСТАЦИСКИ ДИЈАБЕТЕС БЕЗ ПОНАТАМОШНО ...
 
 
Материјал за уринокултура

Се испрака за анализа утринска мочка. Најпрво пациентот ги измива рацете и ги брише со крпа за еднократна употреба. Следи тоалета на надворешните гениталии ...
 
 
Амниоцентеза

Амниоцентезата (АЦ) е интервенција која се прави во текот на бременоста со цел да се откријат хромозомски пореметувања на бебето, како што е Дауновиот синдром. Ова се прави со ...
 
Copyright 2011 Др. Ина Гинекологија и Акушерство - Сите права се задржани
За Ординацијата | Услуги | Ценовник на услуги | Галерија | Контакт информации и Локација

Изработка и хостирање - Unet