Вашето здравје е нашата најголема грижа

Гинеколошки услуги

  • 2Д и 3Д ултразвук на матка и јајници
  • ПАП, колпоскопија, биопсија, полипектомија, ХПВ типизација, брисеви
  • МВА метода (IPAS USA) за анализа на внатрешноста на матката
  • Подготовка за ИВФ (фоликулометрија, ХСГ)
  • Контрацепција, советувалиште за млади
  • Урогинекологија

Акушерски услуги

  • Амниоцентеза, хорионбиопсија
  • Сите скрининзи во бременоста
  • 4Д ултразвук со снимен видео запис, Доплер
  • Тест за скриен шеќер

Ценовник на услуги

Услуга Цена
ПАП тест 1.500,00 МКД
Вагинален преглед 1.000,00 МКД
Вагинален ултра звук 1.600,00 МКД
Доплата за 3Д/4Д ЕХО 1.000,00 МКД
Контролен УЗ преглед без биометрија пред породување 650,00 МКД
УЗ фоликулометрија 1.000,00 МКД
Скрининг за НТ 3.900,00 МКД
Скрининг за аномалии во втор семестар 3.900,00 МКД
Скрининг за фетален раст 3,200. МКД
Рутински УЗ во бременост 1.600,00 МКД
Колпоскопија 1.600,00 МКД
Здравствен совет 1.200,00 МКД
Генетско советување 1.600,00 МКД
ПАП, Вагинален преглед и ЕХО 3.100,00 МКД
ПАП, Вагинален преглед, ЕХО и колпоскопија 4.400,00 МКД
Контролен доплер во бременост 800,00 МКД
Преглед и ехо на дојки 2.000,00 МКД
ПАП, Вагинален преглед и колпоскопија 3.100,00 МКД
Трансвагинално мерење на цервикс 1.000,00 МКД
ХПВ типизација 3.600,00 МКД
Доплата за колор доплер 1.000,00 МКД
Апликација на спирала 1.800,00 МКД
Вадење на спирала 1.300,00 МКД
Апликација на песар 1.600,00 МКД
Микробиолошки пакет 3.500,00 МКД
Хламидија брис од цервикс 950,00 МКД
Заинтересирани?

Закажете преглед

Др. Ина Гинекологија и Акушерство – Сите права се задржани

Developed by Fox Media House