Локација

ул. 8 Март бр. 18, стан 2,
1000 Скопје

Работно време

Понеделник и Среда: од 12 до 20 часот
Вторник, Четврток и Петок: од 7 до 15 часот

Контакт

Мобилен телефон: +389 70 227 887
Контакт е-маил: info@dr-ina.mk

Др. Ина Гинекологија и Акушерство – Сите права се задржани

Developed by Fox Media House